Spandoeken

Overal Reclame heeft een ruim aanbod in spandoeken en banner systemen. Uw door ons of eigen ontworpen spandoek leveren wij op maat inclusief, voorzien van ogen op de door u aangegeven plaatsen. Indien gewenst inclusief spanners. Het is ook mogelijk montage van frame en spandoek geheel door ons te laten verzorgen. Wel zo makkelijk!

Spandoeken zijn zeer geschikt voor binnen- en buitenreclame. In groot formaat toont u de wereld uw boodschap! Geschikt voor gevel, hekwerk of u bedenkt het maar! Ook voor beurzen zijn spandoeken een zeer geschikt promotiemiddel. Spandoeken zijn verkrijgbaar in diverse materialen en uitvoeringen. Wij leveren uitsluitend zeer hoge kwaliteit doeken met een perfecte afwerking. Het meest voorkomende spandoekmateriaal is pvc frontlit. Dit product dat ook onder de naam Bisonyl wordt verkocht, wordt in de volksmond ook vaak pvc zeildoek genoemd. Frontlit is een stevig zeildoek, geschikt voor langdurige grote en kleine spandoeken, binnen en buiten.  Voor dubbelzijdige bedrukking van spandoeken maken wij gebruik van het materiaal blockout. Dit is een dik spandoekmateriaal dat dankzij een zwarte tussenlaag vrijwel geen licht doorlaten, waardoor printen aan twee zijden mogelijk is. Op locaties waar veel wind staat wordt vaak meshdoek toegepast. Meshdoek is voorzien van kleine wind doorlatende gaatjes. Door de open structuur is dit type spandoek beter bestand tegen de wind en blijft het strak hangen.

Frames

Buiten onze reguliere spandoekframes met ronde aluminium buizen in de doorsnedes 34, 42 en 48 mm leveren wij ook Triaflex frames. Dit is een nieuw type aluminium frame dat voor vele toepassingen te gebruiken is. Door zijn eigentijdse vormgeving (driehoekig) is dit type frame een echte eyecatcher. Het Triaflex spanframe is dankzij haar groef ook geschikt voor naadloze plaatsing van reclameborden. Bijkomend voordeel is dat bij Triaflex geen losse koppelingen zichtbaar zijn. De verbindingen zitten binnenin het frame.

← Terug naar producten.Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube